Food

Şef Emanuele Pollini Romanya mətbəxi haqqında bizə danışır

Travel

Imolanın Entso e Dino Ferrari Avtodromu

People

İtaliyanın Azərbaycandakı səfiri Auqusto Massari bizə Emilia Romanya regionu haqqında danışır

Food

Paskuale Palamaro: öz mətbəxi ilə könülləri fəth edən İskiyalı aşpaz

Wedding

Fiori di Lena və hədiyyə konfetlərin hazırlanma sənəti

Food

Viktoriya Olive, 80 illik zeytun sevgisi

Fashion

Blue on Blues, dünyanı fəth edən Kampaniya tekstili

People

Kapri Yaxt Klubunun qurucusu və fəxri prezidenti Massimo Massaçezi ilə müsahibə

Food

Neapoldan olan ulduzlu şef-aşpaz Mikele Deleo Kampaniya mətbəxini vəsf edir

Travel

Amalfi sahili, əsl təbiət, tarix və idrak nümunəsi

People

Dünya şöhrətli Neapollu Vinçenzo Trani ilə müsahibə

Travel

Neapolun əzəmətli simvolu, Vezuvi

People

Motsarellanın tarixçəsi... Moskvanı fəth edən Donato Parisi adlı sahibkarın hekayəsi

Travel

“Sahildən sahilə Kalabriya”, İtaliyanın ən gözəl çimərliklərinin kəşfi

Food

İtaliyanın ən ədviyyatlı mətbəxinin sirləri haqqında Kalabriyalı şef Elio Bevilakuanın söylədikləri

Travel

Sextantio, dünyanın ən ecazkar ünvanı

Travel

Bazilikata - çəkiliş meydançası kimi